Homepage Contact Us
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η εταιρεία KONROL IMPORTS LTD στην Κύπρο, λειτουργώντας με τη σημερινή της μορφή από το 2002, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση βαφλών και κώνων παγωτού, γνωστή από όλους στο χώρο της βιομηχανίας γλυκών στην Κύπρο για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει μέχρι και σήμερα στην κυπριακή αγορά.  Η KONROL IMPORTS LTD τροφοδοτεί ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στην Κύπρο με τα ποιοτικά της προϊόντα, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό της επιτυχίας της KONROL IMPORTS LTD οφείλεται όχι μόνο στην αποδεδειγμένα υψηλή ποιότητα που προσφέρει, αλλά κυρίως στην άψογη εξυπηρέτηση πελατών που χαρακτηρίζει την ομάδα της KONROL IMPORTS LTD στην Κύπρο.

Σήμερα η KONROL IMPORTS LTD, παρά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στην Κύπρο, δεν εφησυχάζει με την επιτυχία που γνωρίζει διαρκώς.  Η KONROL IMPORTS LTD προσπαθεί πάντα να εξελίσσεται και να συμβαδίζει με την πρόοδο της τεχνολογίας και του εμπορίου γλυκών στην Κύπρο.  Η KONROL IMPORTS LTD υλοποιεί επενδύσεις με κτιριακές επεκτάσεις, με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τη διασφάλιση της ποιότητας και με συστήματα πρωτοποριακά για τα κυπριακά δεδομένα, θέλοντας να προσφέρει ακόμα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της στην Κύπρο.  Με αυτό τον τρόπο, η KONROL IMPORTS LTD ικανοποιεί κάθε τους ανάγκη, τόσο από άποψη εξυπηρέτησης όσο και από άποψη εξέχουσας ποιότητας των προϊόντων της.

Πρώτη στην Κύπρο η KONROL IMPORTS LTD εισάγει και καθιερώνει νέες συσκευασίες τοποθετώντας τα προϊόντα σε πλαστικές θήκες κατάλληλες για τρόφιμα, ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες για τη διασφάλιση των άριστων συνθηκών μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων.  Στην KONROL IMPORTS LTD η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελεί πραγματική προτεραιότητα για εμάς και για το λόγο αυτό καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την καλύτερη διατήρηση των προϊόντων μας στις αποθήκες μας αλλά και για την ασφαλή μεταφορά τους σε ολόκληρη την Κύπρο.

Πάντα πρωτοπόρος και ξεπερνώντας τα πρότυπα της Κύπρου, η KONROL IMPORTS LTD είναι η πρώτη εταιρεία πιστοποιημένη για τη διασφάλιση της ποιότητας, κατέχοντας από τη δημιουργία της τα διεθνή πιστοποιητικά HACCP και στη συνέχεια ISO 22000 από τους εγκυρότερους φορείς.  Η KONROL IMPORTS LTD δεν υπόσχεται απλά ποιότητα, την αποδεικνύει με αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ενώ η προτίμηση που δείχνουν επιχειρήσεις από ολόκληρη την Κύπρο για την KONROL IMPORTS LTD αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της ισχυρής παρουσίας της KONROL IMPORTS LTD στην Κύπρο.